Over ons

Phytoreform

Sinds 1984 produceert Phytoreform voedingssupplementen voor mens en dier. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen van artsen, dierenartsen en orthomoleculaire deskundigen.

Wetenschappelijke basis

Met permanente scholing van onze medewerkers en met erkende vakmensen als adviseurs in de disciplines phytotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, farmacie en diëtiek, willen wij aan de top staan in de ontwikkeling van nieuwe technieken, producten en toepassingen. Het welzijn van de gebruiker, het duurzaam produceren (bijv. eigen elektriciteitsvoorziening) en een verantwoord wetenschappelijk fundament vormen de leidraad binnen onze organisatie. Om dit te kunnen blijven waarborgen volgen onze wetenschappelijke medewerkers de internationale vakliteratuur en wetenschappelijke congressen op de voet.

Gecertificeerde productie

Het streven naar hoge kwaliteit, voedselveiligheid en effectiviteit staan bij ons voorop. Het toepassen van strenge gecertificeerde normen zoals HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), het bewaken van voedselveiligheid door kritische controlepunten in organisatie en processen, GMP (Good Manufactoring Practices) en NEN-EN-ISO (internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem) garanderen een voortdurende bewaking van de kwaliteit van onze producten.

Hoogste kwaliteit grondstoffen

Al onze grondstoffen zijn van de beste kwaliteit en geselecteerd op werkzame bestanddelen en microbiologische, fysische en chemische verontreinigingen. Ze worden streng gecontroleerd op de aanwezigheid van zware metalen, PAK’s, residuen van bestrijdingsmiddelen, dioxines, schimmels en bacteriën. Enkel gecertificeerde producten worden in onze processen toegelaten. Bij de bereiding van onze producten wordt maximaal rekening gehouden met mogelijke allergene reacties van bepaalde bestanddelen. Onze producten zijn zoveel mogelijk vrij van mais, soya, gist, lactose, sacharose, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.